Little Handmade Stories visitekaartjes

Little Handmade Stories, Avelgem

Terugkerende klanten maken ons superblij! We mochten Happy Handmade Jewels een tijdje geleden al helpen met een logo en een huisstijl. Nu kwam Happy Handmade Jewels opnieuw bij ons aankloppen, want ze openen binnenkort hun eigen concept store in hartje Avelgem! We hebben voor Little Handmade Stories een logo ontworpen waarbij we ons, voor de herkenbaarheid, gebaseerd hebben op de reeds eerder uitgewerkte huisstijl van Happy Handmade Jewels.

Bij een nieuw concept horen uiteraard visitekaartjes. Wij ontwierpen kaartjes voorzien van matte laminaat en spot UV lak. Spot UV lak is de blinkende laag die je niet alleen ziet op het kaartje, maar ook voelt je het kaartje in handen krijgt.

Little Handmade Stories was ook op zoek naar een logobord om de etalage mee op te fleuren. Wij kozen voor een dibond bord met matte uitstraling waarop het logo recto verso geprint werd.

Euh, dibond WAT? Dibond is een uit 3 lagen opgebouwde sandwichplaat. Het materiaal bestaat uit 2 alu buitenlagen met daartussenin een polyethyleen kernlaag.

Waarom dibond? Wel, het materiaal trekt geen stof aan, verkleurt niet door zonlicht en is licht om op te hangen. Kortom, een ideaal materiaal voor een mooie en professionele afwerking.

Little Handmade Stories flyers
Little Handmade Stories affiche

Voor het openingsweekend werden ook, compleet conform de huisstijl recto geprinte flyers geprint alsook enkele affiches om her en der te verspreiden.

Ook een advertentie in Blits kon hierbij niet ontbreken!